Citygym i Köping

Citygym har obemannad försäljning 24/7 av proteinprodukter och dryck som passar bra före och efter träningspass. Gymmets kunder har sällan kontanter men nästan alltid sin mobiltelefon. Med Paylando kan de nu ta betalning med Swish i sina varumaskiner. Resultatet är en mångdubbelt ökad försäljning!

Go Bananas!

På Go Bananas i Karlstad har Paylandos enhet installerats i ett antal maskiner. Dessa typer av attraktioner och varumaskiner förväntas ta mynt av traditionella skäl, men kunderna vill i allt större utsträckning kunna betala med Swish. Smidigare för kunden. Säkrare och mindre jobb för maskinägaren.

Godisautomat North Western

Paylandos satsning tillsammans med Katsu Karlstad gör det möjligt att använda Swish till godisautomater av märket North Western. Paylandos lösning ersätter det befintliga myntvredet. Planeras installeras våren 2021.

Pekås Kristinehamn & Karlstad

PeKås Kristinehamn har en kran och en North Western godisautomat i entrén. På Pekås Karlstad har man en Falgas bubbla och en Kran. Planeras installeras våren 2021.

Strandbacken Hälsohörna

Ägaren Svenne Dahlström tog kontakt med Paylando för att få Swish till sina solarium. Paylando installerade Swish i växlaren och kom på så sätt runt ”trilskande sedlar”. Myntväxlaren används till alla solarium. Myntväxlaren fick en dekal på utsidan och en Paylando-enhet på insidan.